dimarts, 27 d’abril del 2010

SORTIDA AL RIU

El dia 15 de març del 2010 els nens i nenes de quart van fer una sortida al riu Bastareny, per investigar l’estat del riu, acompanyats per la Cristina i la Rosa del Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà i també la Laura la nostra mestra de medi.

Abans d’ esmorzar vam fer un joc de reconèixer arbres. Ens vam dividir en grups i amb l’ajuda d’un herbolari vam estudiar els diferents arbres, arbusts i lianes que hi havia als costats del riu.

Quan vam acabar d’esmorzar ens vam posar les botes d’aigua i vam anar a mirar l’amplada que feia el riu amb una cinta mètrica, també vam mirar l’aigua que era incolora i en vam observar moltes característiques (temperatura, transparència, profunditat...). Després ens vam donar un celebret a cadascú i vam recollir animals que hi havia al riu, però animals molt petits que trobàvem. Alguns de nosaltres es van mullar una mica amb l’aigua del riu. Vam pujar cap a l’escola i vam anar a dinar.

Després de dinar ens vam trobar a l’aula de quart, però estava tota canviada, hi havia lupes binoculars a sobre les taules. Ens vam agrupar en diferents grups i vam estudiar els animals que havíem trobat al matí al riu. Vam estar classificant-los.

La conclusió del nostre treball d’investigació és que l’aigua del riu Bastareny és molt neta i hi poden viure molts animals diferents.


12 comentaris:

  1. ens va agradar molt anar al riu perque vam investigar moltes cose i per la tarde ens ho vam passar pipa

    judit sanchez

    ResponElimina
  2. Va ser molt divertit, pero la corrent era molt forta i no ens vam poder ficar dintre del riu pero tot i aixo ens o vam pasar molt be, i al lavoratori que vam fer a la classe els bixos eran molt estranys.
    Miriam Amills

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Em va agradar molt anar al riu parque vem investigar molt i perque ens vem ficar al riu i per la tarda vem fer coses molt xulis

    Julia Balart

    ResponElimina
  5. Va ser molt divertit!!!!

    Naiara

    ResponElimina
  6. k guai va star b

    ResponElimina
  7. k guai va star b

    Toni

    ResponElimina
  8. k xuli va estar bé

    Toni Ahicart

    ResponElimina
  9. K GUAI VA SER ENS HO VAM PASAR MOLT BÈ!!!!!!!!!


    CLAUDIA BORRELLAS I NÙRIA CANAL

    ResponElimina
  10. k xuli va estar bé
    Toni Ahicart

    ResponElimina
  11. al riu ens vam mullar una mica pero ens ho vam passar molt bé i aixó es el que importa.

    paula viñas martinez

    ResponElimina
  12. hi ha un nen que ha repetit comentari 3 cops pero va ser culpa del ordinador

    ResponElimina