dilluns, 30 de juny del 2014

LA MEVA HISTÒRIA




LA MEVA HISTÒRIA

Durant el segon trimestre hem estudiat la nostra família i també hem descobert objectes que es feien servir abans.
Ens ha agradat molt treballar la nostra història perquè hi sortia la nostra família, en parlàvem amb els companys i hem rigut molt.
Em portat fotografies de nosaltres, dels nostres pares i dels nostres avis i besavis, les hem enganxades en dos plafons. Alguns nens i nenes han fet esquemes i l’arbre genealògic.
Els nostres avis quan eren petits feien servir llums d’oli i pagaven amb pessetes. Es vestien de diferent manera. Elshomes havien de fer la mili. Quan anaven de discoteca feien servir un tocadiscos. Alguns dels nostres avantpassats escrivien amb ploma.
Alguns nens i nenes hem descobert Com es deien els nostres avis i àvies, també coses dels nostres pares, què feien quan eren petits.
Hem portat, també, objectes antics: pessetes, planxes, un tocadiscos, un molinet de cafè, una lletera, llibres antics, una pell d’ovella, un flabiol, un llum d’oli, etc. Hem fet pràctiques amb el molinet de cafè. Ens ho hem passat molt bé fent aquest treball.
Ens hem esforçat molt en aquest projecte i ens hem fixat molt com vestien els nostres avantpassats i en el tipus de vida que portaven.
Ens ha agradat molt tot, però el que més ens ha agradat més treballar junts.

Alumnes de 3r

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada